Өргөст хэмх даршлах арга

Орц:
- цагаан цуу буюу уксус
-15 гр давс
- 2 аяга элсэн чихэр
- 1 кг өргөст хэмх
- Хар үрлэн перц
- 2 сонгино
Хийх арга:
1. Өргөст хэмх даршлах шилэн саваа сайтар угааж бэлдэнэ.
2. Дунд хэмжээтэй саванд ус хийж буцалгана.
3. Өргөст хэмх, сонгино болон бусад амтлагчуудаа хийж 10 минут болгоно.
4. Ногоогоо гаргаж шилэндээ савлаад шүүсийг нь шилээ дүүртэл хийнэ.
5. Савласан ногоогоо таглаад сэрүүн газар доош харуулан хадгална.


URL:

Сэтгэгдэл бичих